Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că noul punct de trecere a frontierei cu bacul dintre România şi Ucraina, de la Isaccea, a devenit operaţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Miercuri, 12.08.2020, au tranzitat noul punct de trecere a frontierei cu bacul, de la Isaccea, primele camioane de transport internaţional de mărfuri. Acest punct de frontieră dintre România şi Ucraina face legătura cu bacul între oraşele Isaccea (judeţul Tulcea) şi Orlovka (regiunea Odesa). Precizăm că tranzitarea punctului de trecere a frontierei se realizează operativ, fără timpi de aşteptare suplimentară”, a transmis, joi, CNAIR.

Pentru ca operatorii care folosesc această rută de transport să utilizeze fără impedimente reţeaua de drumuri naţionale şi autostrăzi din România, CNAIR a pregătit desfăşurarea în bune condiţii a următoarelor activităţi specifice punctelor de trecere a frontierei: comercializarea rovinietelor, emiterea de Autorizaţii Speciale de Transport, verificarea şi vizarea documentelor de acces la reţeaua rutieră din România; înregistrarea şi prelucrarea vehiculelor în aplicaţia informatică utilizată.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.