Pro TV va difuza Campionatul European de Fotbal 2016, la care România va juca primul meci, cu Franţa, potrivit unui anunţ al postului de televiziune, iar cele 23 de meciuri difuzate, meciul zilei şi partidele României, se vor putea urmări online şi pe Voyo.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, Pro Tv va difuza partidele de fotbal din campionat de vineri, 10 iunie, până duminică10 iulie, perioadă în care ProTV va fi televiziune oficială Uefa Euro 2016. 

Campionatul european de fotbal se va vedea la Pro TV în 10 iunie, Ziua Naţionalei, în care Romania a primit onoarea să deschidă Euro pe Stade de France în meciul cu echipa gazdă, Franţa. „Va fi probabil cel mai urmărit meci de deschidere din istoria televiziunii în Europa”, scrie L'Equipe, citată de Pro Tv. Toate partidele României - cu Franţa (10 iunie), Elveţia (15 iunie) si Albania (19 iunie), precum şi meciul zilei, cel de la ora 22.00,  sunt incluse în transmisiunile din Franţa.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Din informaţiile Paginademedia.ro, în urmă cu aproximativ o lună, firma CAA Eleven, vânzătorul drepturilor de difuzare de la Euro 2016, a transmis televiziunilor din România că s-a închis licitaţia şi că în România nu va fi opţiunea free-to-air. Ulterior acestui anunţ, au venit cu oferte Pro TV, dar şi RCS&RDS (cu postul Digi24). Digi 24 este în lista must carry, ceea ce înseamnă că toţi cabliştii (nu şi operatorii DTH) sunt obligaţi să îl includă în grila de programe. În final, doar Pro TV ar fi rămas în joc, potrivit informaţiilor paginademedia.ro.

Euro 2016 se va desfăşura în perioada 10 iunie - 10 iulie 2016.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.