Danubius Exim, liderul pietei de echipamente fiscale şi de plăţi, în parteneriat cu Banca Transilvania, anunţă lansarea produsului BlueCash 50 cu soluţie de plată oferită de BT. BlueCash 50 este un dispozitiv inovator care transformă experienţa utilizatorului prin combinarea funcţionalităţilor unui aparat mobil cu sistem de operare Android, unui POS bancar şi unui aparat de marcat electronic fiscal, toate într-o singură unitate compactă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

BlueCash 50 este conceput pentru a simplifica şi eficientiza procesul de vânzare, eliminând necesitatea mai multor echipamente. Acesta este primul model din gama BlueCash şi oferă o mobilitate totală, putând fi utilizat atât ca dispozitiv mobil, cât şi ca unitate staţionară în zona casieriei comercianţilor. 

Prin gama de produse BlueCash, Danubius introduce un nou concept ce permite comercianţilor să acceseze o varietate de servicii, generând venituri suplimentare pentru afaceri. Practic, acest echipament devine un centru de venit pentru comerciant prin utilizarea serviciilor din prezente în magazinul Danubius Store. Utilizatorii pot accesa aplicaţii dedicate proceselor de vânzare fiscale, precum Dude for Android, dar şi aplicaţii de intermediere servicii, precum încărcarea telefoanelor mobile sau încheierea de asigurări direct cu brokerii de asigurări şi multe altele. 

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Principalele caracteristici ale BlueCash 50 includ:

Sistem de operare Android 10

Multiple aplicaţii accesibile prin Danubius Store

Echipament fiscal conform cu OUG 28/1999 cu conectare la ANAF

EFT POS – aparat bancar pentru acceptarea plăţilor cu cardul bancar şi dispozitive inteligente contactless, conectat la un cont Banca Transilvania

Cititor de cod de bare Zebra integrat (opţional)

Sim Date 4G LTE şi Voce

Aplicaţie de vânzare avizată gratuită: Dude for Android Aplicaţie gratuită integrată cu modulul de plată şi interfatată cu Dude for Android: BlueCash Design 

Lansarea în piaţă a echipamentului BlueCash 50 cu soluţia de plată oferită deBanca Transilvania reprezintă un pas semnificativ în evoluţia tehnologică a echipamentelor de vânzare, oferind comercianţilor o soluţie completă şi flexibilă pentru nevoile lor de zi cu zi. Prin integrarea serviciului de plată Banca Transilvania, BlueCash 50 asigură o experienţă de plată sigură şi eficientă pentru toţi utilizatorii.

Detalii produs: https://www.datecs.ro/412-bluecash-50.html

Contact: pr@danubius.org, www.danubius.org; www.datecs.ro

DESPRE DANUBIUS EXIM

Danubius Exim liderul pietei de echipamente fiscale si de plati este una dintre primele companii care au pus bazele şi-au consolidat piaţa echipamentelor fiscale, cu o experienţă de peste 25 de ani. Danubius gândeşte spre viitor şi spre soluţii care aduc valoare companiilor şi economiei locale. Danubius Exim are un portofoliu bogat de produse, cum ar fi POS all-in-one, maşini de numărat bani, POS Bancar, cântare electronice care pot fi conectate la aparatele de marcat, precum şi soluţii de vânzare şi gestiune şi aplicaţii care se adresează tuturor categoriilor de clienţi şi domenii!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.