Primarul Capitalei Nicuşor Dan anunţă că, la fostul sediu al Primăriei Sector 5, de pe Bd. Regina Elisabeta, monument istoric, au fost executate în proporţie de 75% lucrări pentru consolidare, reabilitare, extindere şi restaurarea faţadei, în prezent lucrându-se şi la instalaţii şi la amenajările interioare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Avansăm cu reabilitarea clădirii de pe Bd. Regina Elisabeta nr. 29 – 31, sector 5, fostul sediu al Primăriei Sectorului 5. Au fost executate în proporţie de 75% lucrări pentru consolidarea, reabilitarea, extinderea şi restaurarea faţadei imobilului. Se lucrează la instalaţii şi la amenajările interioare”, afirmă primarul General într-o postare pe Facebook.
Clădirea este alcătuită din şase niveluri, subsol, mezanin, două etaje şi mansardă, are o suprafaţă de aproximativ 3.500 mp şi o curte cu suprafaţa de 1.400 mp.
”Imobilul este monument istoric, face parte din Ansamblul de Arhitectură Bd. Elisabeta, porţiunea cuprinsă între Bd. I. C. Brătianu şi Bd. Schitu Măgureanu. Aici a funcţionat şi Palatul fostei Eforii a Spitalelor Civile.  Termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor este finalul trimestrului IV al anului 2024”, explică Nicuşor Dan.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.