Hublou Coworking are plăcerea de a anunţa o ofertă exclusivă pentru noii membri: prima lună gratuită! Experimentează combinaţia perfectă între confortul de acasă şi un mediu de afaceri profesionist la Hublou Coworking.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Înţelegem importanţa unui spaţiu de lucru care să se simtă ca acasă. Spaţiile noastre sunt concepute pentru a oferi confortul livingului tău, asigurându-ţi un mediu de lucru eficient şi plăcut.

De ce să alegi Hublou Coworking?

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Confortul de acasă în mediul de afaceri: ai parte de o ambianţă plăcută, ca acasă, şi în acelaşi timp beneficiezi de facilităţile şi structura unui spaţiu de lucru profesionist. Pentru realizarea acestui proiect au fost folosite materiale de cea mai înaltă calitate şi dotări din gama premium.

Te poţi bucura de o gamă variată de spaţii de lucru, fie că ai nevoie de un birou dedicat, individual, o sală de meeting şi training, găzduire pentru sediul tău social, de o chicinetă echipată, sau de un spaţiu de relaxare.
Pe lângă confort şi spaţiile dedicate, nu va mai trebui să îţi faci alte griji, pentru că beneficiezi de internet wi-fi hi-speed, imprimantă şi scaner, apă şi aer purificate, utilităţi incluse şi curăţenie zilnică.
Consum sustenabil: suntem dedicaţi sustenabilităţii. Facilităţile noastre utilizează exclusiv energie verde, materiale reciclabile şi produse ecologice, asigurând un impact minim asupra mediului.

Prin toate aceste servicii, ne dorim să stimulăm creativitatea şi productivitatea clienţilor noştri. Invităm freelanceri, antreprenori şi angajaţi care lucrează la distanţă să se alăture comunităţii noastre şi să profite de această ofertă specială. 

Preturile incep de la 99 de euro pe luna pentru inchirierea unui birou virtual, si de la 250 de euro pe luna pentru inchirierea unui birou de coworking dedicat.

Pentru mai multe informaţii şi pentru a beneficia de prima lună gratuită, vizitează www.hublou.ro

Despre Hublou Coworking

Hublou Coworking este dedicat oferirii unei experienţe de coworking unice şi sustenabile. Situat în Bucureşti, spaţiile noastre sunt concepute pentru a stimula creativitatea, productivitatea şi comunitatea. Prioritizăm sustenabilitatea mediului şi bunăstarea membrilor noştri. 

www.hublou.ro

https://www.instagram.com/hublou_coworking/

https://www.facebook.com/hublou.coworking

Contact:

Hublou Coworking | office@hublou.ro| tel. 0314055405

Adresa| Strada Emanoil Porumbaru 31, etaj 4, birou 10, Sector 1, Herastrau, Bucuresti

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.