De la naştere până ce ajunge la o vârstă mai mare, copilul tău trebuie să fie bine securizat şi să se simtă confortabil în scaune auto 9 - 25 kg, în funcţie de greutatea şi înălţimea sa. Este obligatoriu în România, ca de altfel peste tot, ca cel mic să fie bine echipat şi să stea într-un loc special, atunci când este transportat cu maşina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cui se potrivesc scaunele auto de la 9 la 25 kg?

Nu trece cu vederea siguranţa atunci când cumperi accesoriile şi produsele absolut necesare când aştepţi un bebe. Pe lângă cărucior, pătuţ pentru copil şi landou, un scaun auto este absolut necesar pentru siguranţa şi confortul celui mic. Însă este foarte important şi pentru a respecta regulile în vigoare. Doar îţi doreşti ce-i mai bun pentru copilaşul tău.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

În funcţie de greutatea bebeluşului, înălţimea sa, lunile pe care le are împlinite şi genul său, există felurite tipuri de scaune auto care i s-ar putea potrivi. Deci căror copii le sunt cel mai adecvate acele scaune auto 9 25 kg?

De la 1 la 4 ani, copilaşul tău ar putea beneficia de un scaun auto la undeva între 9 şi 25 de kg. Odată ce bebele trece de vârsta la care să stea în scaun îndreptat cu faţa spre banchetă, el poate fi amplasat într-un scaun rotativ modern, cu faţa spre înainte.  Tu trebuie, însă, să te asiguri că acest model de produs are un ham şi centură care se ajustează pentru a-i oferi securitate şi totuşi mobilitate în timpul drumurilor cu maşina.

În aceeaşi măsură, un asemenea articol la îndemâna părinţilor sau a bunicilor cu automobil poate fi ajustat pentru cel mic odată ce creşte şi ajunge la o vârstă mai mare. Este ideal ca un scaun auto pentru bebe să poată îndeplini această funcţie la îndemână. În felul acesta nu va mai trebui să cumperi de la an la an noi scaune comode şi potrivite pentru copil. Iar dacă va mai exista un frăţior sau o surioară, va putea fi folosit şi de cel care îi urmează în familie.

De ce anume trebuie să mai ţii cont când alegi scaunul auto pentru copilul tău

Dacă eşti în căutare de un scaun auto versatil şi eclectic pentru copilul tău care să-i folosească de la cea mai mică vârstă până pe la, să zicem, 12 ani, există o soluţie. Optează, în această situaţie, pentru scaune auto Joie isofix, modele care se pot transforma dintr-un scaun auto pentru bebeluşi într-un înălţător cu centură ajustabilă pentru vârste mai mari.

Odată ce tetiera se ridică, panourile laterale AutoAdjust se desfac pentru a se potrivi în cel mai optim mod celor mici. Toate standarde de siguranţă sunt îndeplinite atunci când se concepe şi proiectează un asemenea scaun pentru copii. În plus, este supus şi la teste de impact lateral, foarte important pentru a oferi cele mai sigure şi calitative, rezistente şi fiabile produse pentru confortul copiilor.

Pe site-ul toysforkids.ro vei descoperi scaune auto care se potrivesc nou-născuţilor, dar şi copiilor mai mari, de până în 36 de kg. Ai totodată posibilitatea de a cumpăra accesorii şi produse auto care se transformă şi se potrivesc şi pentru copii mai mari de vârstă. Decizia e doar a ta!

Contact:

0742431194

office@toysforkids.ro

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.