Ionuţ Lupescu, fostul internaţional român, este prezent la turneul final al Campionatului European de fotbal din Germania din postura de Observator Tehnic UEFA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Ionuţ Lupescu figurează pe o listă care adună 12 personalităţi fotbalistice. Alături de Lupescu, pe listă se mai află Fabio Capello, Michael O'Neill, David Moyes, Aljosa Asanovic, Rafael Benítez, Avram Grant, Patrick Bonner, Frank de Boer, Ole Gunnar Solskjaer, Aitor Karanka şi Jean-Francois Domergue.

Lupescu a avut prima misiune oficială sâmbătă seara, la meciul Italia – Albania, scor 2-1, unde a monitorizat partida alături de Fabio Capello.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Rolul observatorilor tehnici este de a monitoriza meciurile de la EURO 2024, cu statistici şi asistenţă video, astfel încât la final să furnizeze rapoarte detaliate despre tacticile folosite şi despre evoluţiile jucătorilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.