Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, susţine că, la o săptămână de la alegeri, Biroul Electoral de Sector ”recunoaşte că sunt probleme grave (în parte)”, dar adaugă că s-a aprobat renumărarea voturilor la doar două secţii din 36. ”Vom aduna toate dovezile posibile de care la un moment dat justiţia va avea nevoie. Există cel puţin 8 plângeri penale după votul de la Sectorul 2. Dacă politic există un risc să muşamalizeze frauda, mereu va exista justiţia care va putea să facă lumină pe duminica orbului, versiunea 2024”, transmite el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La o săptămână de la vot, BES recunoaşte că sunt probleme grave (în parte). Doar 2 din 36 secţii vor fi deschise. Au aprobat renumărarea a două secţii: 195 şi 265; o fracţie infimă din cele care ridică semne mari de întrebare. Grosul l-au respins. Nu au adresat deloc problema voturilor în plus. Nu au verificat secţiile unde PV-urile sunt falsificate. Nu vor să deschidă secţiile unde au existat buletine preştampilate motivând că «ştiu ei că astfel de buletine nu au ajuns în urnă»”, a arătat Radu Mihaiu, duminică, într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestuia, ”ni se aruncă firimituri, în timp ce răspunsurile la întrebări rămân închise în sacii cu voturi”.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Vom verifica aceste două secţii. Vom aduna toate dovezile posibile de care la un moment dat justiţia va avea nevoie. Există cel puţin 8 plângeri penale după votul de la Sectorul 2. Dacă politic există un risc să muşamalizeze frauda, mereu va exista justiţia care va putea să facă lumină pe duminica orbului, versiunea 2024”, a transmis el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.