Centrul Naţional de Meteorologie din China a emis, duminică, o alertă de temperaturi ridicate, mai multe regiuni din ţară confruntându-se cu o căldură înăbuşitoare, în timp ce unele provincii din sud au emis avertizări de inundaţii severe, din cauza ploilor abundente, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Intensitatea temperaturilor ridicate este aşteptată să scadă în nordul Chinei şi în regiunile dintre râul Galben şi râul Huaihe, a afirmat Centrul.

Acesta a prognozat, duminică, temperaturi maxime de 37-39 de grade Celsius (99-102 grade Fahrenheit) în unele părţi din Xinjiang, Mongolia Interioară şi Henan.

Ploi abundente au lovit provincia sud-estică Fujian timp de şapte zile şi este de aşteptat să continue, nivelul apelor în unele râuri depăşind cotele de avertizare. Autorităţile au dat drumul apei din mai multe rezervoare, a relatat televiziunea de stat din China CCTV.

Autorităţile din regiunea Guangxi au afirmat că nivelurile apelor în unele râuri locale au ”explodat” şi că un student a murit în inundaţiile din oraşul Guilin din sud, a transmis CCTV.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.