Formaţia CFR Cluj a câştigat, cu scorul de 2-1 (1-0), meciul susţinut, joi, pe teren propriu, în compania echipei FC Viitorul, în etapa a XXI-a a Ligii I. Tehnicianul Cătălin Anghel a declarat, joi seară, că jucătorii de la FC Viitorul trebuie să joace cu mai mult curaj, apreciind că este dezamăgitor când pierzi un meci în ultimele minute. La rândul său, tehnicianul Edward Iordănescu a declarat că CFR Cluj a meritat victoria în meciul cu FC Viitorul, subliniid că echipa sa a dat dovadă de caracter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Edi Iordănescu: Cred că merităm victoria. Echipa a arătat caracter
CITEȘTE ȘI Cătălin Anghel: E dezamăgitor când primeşti gol pe final. Trebuie să avem mai mult curaj

Pentru CFR Cluj au marcat Itu, în minutul 31, şi Hoban, în minutul 90+2, iar pentru FC Viitorul a punctat Dobrosavlevici '52.

CFR Cluj: Bălgrădean – C. Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (Carnat '72), Hoban, Păun – M. Pereira (L.Aurelio '72), Rondon (Chipciu '86), Costache (Debeljiuh '64). Antrenor: Edward Iordănescu

FC Viitorul: Căbuz – Benzar, Mladen, Dobrosavlevici, Boboc – C. Matei, Artean, Ciobanu (Babunski '78) – Grădinaru (Gaztanaga '55), G. Ganea (Andronache '78), Ely Fernandes (Pitu '60). Antrenor: Cătălin Anghel

Cartonaşe galbene: Itu '35, Camora '74 / Benzar '56

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat de Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar rezervă a fost Florin Marcu.

Observator a fost Ioan Onicaş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.