Suporterii-acţionari ai FC Dinamo anunţă că au ajuns la un acord cu Janusz Gol, care a acceptat diminuarea salariului şi va rămâne în continuare jucătorul echipei dinamoviste.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"DDB a finalizat discuţiile cu încă un jucător important pentru planurile noastre. Janusz GOL a acceptat diminuarea salariului şi va rămâne în continuare jucătorul lui DINAMO!  Îi mulţumim pentru deschidere şi suntem convinşi că nu va regreta alegerea de a rămâne în HAITĂ!
Anunţul vine la doar câteva ore după ce am dezvăluit că am reuşit să ne păstrăm la echipă şi căpitanii; Sorescu şi Puljic rămân cu BANDEROLA SFÂNTĂ pe braţ!", informează DDB.
 
Suporterii-acţionari ai FC Dinamo au anunţat, marţi seară, că i-au plătit salariile restante mijlocaşului Deian Sorescu şi au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului fundaşului Ante Puljici.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.