Pilotul francez Romain Grosjean, victimă a unui grav accident la Marele Premiu al Bahrainului, a scris pe Twitter că se recuperează bine, subliniind că nu credea că nişte genuflexiuni l-ar putea face fericit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Niciodată nu a crezut că nişte genuflexiuni mă vor face fericit. Corpul meu îşi revine bine după impact. Sper ca acelaşi lucru să fie valabil şi pentru arsurile de la mâini", a scris Grosjean pe Twitter.

 

Duminică, Romain Grosjean a scăpat miraculos dintr-un grav accident la MP al Bahrainului. În turul I, monopostul Haas condus de el a lovit frontal bariera de protecţie de pe marginea pistei şi s-a rupt în două părţi. Partea cu cockpitul pilotului a trecut de bariera metalică şi a fost cuprinsă de o vâlvătaie. Francezul a ieşit singur din epava cuprinsă de flăcări, suferind doar arsuri minore la mâini şi la glezne.

După accident, el a fost transportat la centrul medical al circuitului de la Sakhir, apoi, cu elicopterul, la spitalul forţelor armate de lângă capitala Manama.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.