Preşedintele CS Dinamo, Ionuţ-Adrian Popa, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că proiectul noului stadion din Şoseaua Ştefan cel Mare a intrat în linie dreaptă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem în linie dreaptă cu stadionul. Pentru a putea efectua demolarea unei foste investiţii, trebuie să stabileşti prin hotărâre de guvern valoarea obiectului pe care-l demolezi. În acest moment, având în vedere litigiul care a fost cu domnul Badea, cu societatea dumnealui şi investiţiile care au fost efectuate - impropriu investiţii - trebuie să stabilim valoarea. În acest sens, avem demarată o expertiză tehnică care se desfăşoară pe stadion pentru stabilirea valorii proiectului anterior. Stadionul nou se va face pe amplasamentul celui vechi", a declarat el.

Conform cerinţelor UEFA, România trebuia să modernizeze patru stadioane în Bucureşti pe care echipele participante la Euro-2020 să desfăşoare antrenamentele. Dintre acestea, Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf sunt finalizate, în timp ce arena Dinamo a întâmpinat dificultăţi din cauza unor probleme juridice.

Stadionul Dinamo aparţine Clubului Sportiv Dinamo, din cadrul Ministerului de Interne, dar este cesionat pe durată nelimitată grupării controlate de Nicolae Badea, grupare acţionară în cadrul FC Dinamo.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.