Jucătorii naţionalei din Guineea-Bissau au făcut toxiinfecţie alimentată, cu o zi înaintea meciului cu Maroc, programat, miercuri, în deplasare, în Grupa I a preliminariilor africane ale Cupei Mondiale din 2022, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La scurt timp după cina de marţi, jucătorii au început să acuze dureri de stomac, diaree şi stări de vomă.

"Douăzeci şi cinci dintre ei au fost duşi la spital şi externaţi în zori, miercuri. Ca măsură de precauţie, ne-am adus apoi propria mâncare la hotel", a declarat selecţionerul Baciro Cande, în timp ce şeful delegaţiei din Guineea-Bissau, Carlos Teixeira, a ameninţat cu boicotarea meciului, acuzând gazdele că au pus ceva în mâncarea jucătorilor.

Partida s-a disputat până la urmă şi s-a încheiat cu victoria Marocului, scor 5-0.

Marocul ocupă locul 1 în grupă, cu şase puncte din două jocuri, echipă urmată de Gunieea-Bissau, cu patru puncte din trei meciuri, de Guineea, două puncte din două partide, şi de Sudan, un punct, din trei meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.