Tehnicianul Edward Iordănescu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că meciul cu FC Hermannstadt va fi foarte greu, dar a subliniat că CFR Cluj are nevoie de puncte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Va fi foarte greu cu Hermannstadt, toţi adversarii sunt dificili şi se organizează. Hermannstadt.are mijloace, forţă de joc, a schimbat antrenorul şi am văzut cu totul o altă replică la ultimul meci al lor. Dar noi avem drumul nostru şi avem nevoie de puncte", a declarat Iordănescu.

Iordănescu este îngrijorat de starea terenului de la Mediaş, unde se va disputa meciul, şi consideră că programarea echipei sale este nefavorabilă comparativ cu cea a adversarelor. "Djokovici este o pierdere importantă pentru noi. A fost implicat în multe meciuri în ultimii ani. Programarea ne este total nefavorabilă nouă comparativ cu adversarele noastre. Dar  încercăm să fim pozitivi şi echipa să înţelegă că este un moment greu", a afirmat Iordănescu.

Meciul FC Hermannstadt - CFR Cluj este programat, luni, de la ora 20.30, în etapa a XVIII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.