Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, suspendarea antrenorului echipei CFR Cluj, Edward Iordănescu, pentru două etape, acesta primind şi o penalitate sportivă de 360 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iordănescu a fost  trimis în tribună la meciul cu AFC UTA Arad, câştigat de clujeni, scor 1-0.

"ACSM Politehnica Iaşi vs. FC Voluntari – Eliminare – În baza art. 52.1.a din RD, se sancţionează antrenorul jucător Andrei Cristea cu trei etape de suspendare şi o penalitate sportivă de 8000 lei", a mai anunţat lpf.ro.

Potrivit digisport.ro, arbitrul Radu Petrescu a scris în raportul întocmit după meciul Poli Iaşi - FC Voluntari că a fost insultat de antrenorul gazdelor, Andrei Cristea. "Mai bine mureai la operaţie", este fraza consemnată în raportul arbitrului.

"Petrescule, fugi la vestiar, bă, infractorule!", i-a transmis Andrei Cristea lui Petrescu, după meci, conform imaginilor surprinse de camerele TV.

Radu Petrescu a suferit în 2018 o operaţie pe creier pentru îndepărtarea unei tumori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.