Fostul lider ATP Boris Becker a negat că va colabora, ca antrenor sau consultant, cu Simona Halep, aşa cum a scris presa din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"O apreciez mult pe Simona Halep, dar cu siguranţă nu voi fi antrenorul ei sau consultantul ei. Nu este absolut nimic, zero", a declarat Becker, agenţiei germane SID.

El a recunoscut că a fost recent în România la o petrecere dată de "mentorul şi prietenul" său, Ion Ţiriac.

Libertatea a scris că Boris Becker va fi consultant al Simonei Halep, după ce liderul WTA a încheiat colaboraraea cu antrenorul australian Darren Cahill.

"Becker va primi 20.000 de euro pe lună, fie 10.000 de euro pe săptămână (adică pentru fiecare turneu la care va acorda sfaturi", a scris sursa citată.

Halep va merge la primele turnee din 2019 cu o echipă formată din fizioterapeutul Andrei Cristofor, preparatorul fizic Teo Cercel şi "sparring partner-ul" Vasile Antonescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.