Mijlocaşul brazilian Arthur a plecat în vară de la FC Barcelona la Juventus Torino şi a vorbit într-un interviu pentru Marca despre Cristiano Ronaldo. El a fost impresionat de felul în care se pregăteşte acesta, dar şi de faptul că l-a ajutat să se acomodeze la Torino.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cristiano m-a impresionat cu felul lui de a se antrena. Auzisem vorbe, dar când vezi de aproape este impresionant. Sunt zile în care ajungem la club la 2 dimineaţa pentru că am jucat târziu şi el se apucă să se antreneze. Am glumit cu el şi i-am spus că e bolnav. Este foarte puternic din punct de vedere mental. Este un tip fantastic. De când am venit aici m-a ajutat mult, mai ales că amândoi vorbim portugheza. Mereu mi-a fost aproape şi m-a ajutat, mi-a explicat lucruri pe care nu le înţelegeam. Şi la mâncare, mi-a spus până şi ce să mănânc, ce îmi face bine şi ce nu. Se preocupă mult de ceilalţi, mereu încearcă să ajute. Am avut mult noroc cu el", a declarat Arthur.

În vârstă de 24 de ani, Arthur joacă la Juventus din vara acestui an, după două sezoane petrecute la FC Barcelona.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.