Adrian Vasile, numit la conducerea primei reprezentative de handbal feminin, a declarat că este cea mai mare onoare a vieţii sale să fie antrenorul echipei naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este extrem de onorant să fiu în această poziţie. Fără îndoială este cea mai mare onoare a vieţii mele să fiu antrenorul echipei naţionale... o echipă naţională cu care am crescut la televizor. Este un drum pe care de abia aştept să-l începem. Eu şi staful meu suntem foarte motivaţi să ne îndeplinim primul obiectiv de a ne califica la JO de la Tokyo. Primul pas este să ne calificăm la Jocurile Olimpice iar pentru asta trebuie să înţelegem că avem nevoie de cea mai bună echipă a României care poate să fie în acest moment. Ştiu că nu avem nicio jucătoare de 40 de ani. Cele mai în formă şi cu cea mai multă experienţă jucătoare vor fi cele pe care voi miza în acestă primă etapă. Întâlnim 2 echipe foarte puternice pe Norvegia şi pe Muntenegru. În acest moment contractul meu cu CSM Bucureşti este valabil până la sfârşitul actualului sezon. Pentru discuţii legate de sezonul următor un acord de principiu a fost deja făcut", a declarat Vasile, conform telekomsport.ro.

Antrenorul Adrian Vasile, de la CSM Bucureşti, va conduce şi naţionala de handbal feminin. El a reunit cele mai multe voturi din partea Subomisiei Tehnice a FRH, 8, iar apoi şi-a dat acordul de a prelua reprezentativa în urma discuţiilor cu preşedintele FRH, Alexandru Dedu. Numirea lui Adrian Vasile a fost validată de membrii Consiliului de Administraţie al FRH.

Contractul este valabil până la finalul anului, când este programat şi Campionatul Mondial, iar anterior turneul preolimpic şi Jocurile Olimpice de de la Tokyo.

Adrian Vasile conduce CSM Bucureşti din toamna lui 2019, după ce Tomas Ryde a renunţat la funcţia de antrenor principal. Vasile a fost, timp de trei ani, şi secund al naţionalei Muntenegru, alături de Per Johansson.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.