Senatorul liberal Vlad Pufu, care a demisionat din funcţiile deţinute în cadrul organizaţiei PNL Buzău după ce conducerea centrală a partidului a decis înlocuirea preşedintelui organizaţiei judeţene Gabriel Avrămescu cu fostul deputat PMP Adrian Mocanu, a revenit, de joi, în funcţiile deţinute anterior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a PNL Buzău prin postarea unui document semnat de noul preşedinte al PNL Buzău.

”Începând cu data de 11.01.2024 domnul senator Vlad Mircea Pufu revine în funcţia de prim-vicepreşedinte al Organizaţiei Judeţene a PNL Buzău precum şi în funcţia de preşedinte al Organizaţiei Municipale Buzău”, se arată în documentul semnat de preşedintele PNL Buzău Adrian Mocanu.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Documentul mai menţionează că parlamentarul PNL va ocupa ca interimar  funcţiile deţinute anterior demisiei sale.

Fostul deputat Adrian Mocanu a fost numit, în 11 decembrie 2023, de conducerea centrală a PNL preşedinte interimar al organizaţiei judeţene a PNL Buzău.

Parlamentarii Gabriel Avrămescu şi Vlad Pufu au anunţat că vor demisiona din filială.

Deputatul PNL Gabriel Avrămescu a afirmat că nu poate colabora cu noul preşedinte al PNL întrucât nu există o compatibilitate ”din punctul de vedere al educaţiei”. Senatorul Vlad Pufu a declarat că mandatul echipei sale s-a încheiat, astfel că era normal să demisioneze.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.