De ce ţi se spune “cumpără doze de derivaţie!”? Aici vei afla la ce ajută şi de ce sunt atât de importante. Ai nevoie chiar acum? Alege Sercom Electric!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu siguranţă ştii ce sunt scurtcircuitele. Pentru o scurtă lecţie de fizică, pe scurt, acest fenomen apare atunci când sistemele de electricitate sunt supraîncărcate şi pot duce la apariţia unui incendiu. De aceea, instalaţiile de electricitate au anumite standarde de calitate de la care pornesc. Aşadar, poţi preveni astfel de situaţii şi cu ajutorul dozelor de derivaţie. Poţi cumpara doze derivatie aici, în magazinul online Sercom Electric.

La ce ajută o doză de derivaţie?

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Pe scurt, aceste componente sunt esenţiale în orice instalaţie electrică datorită faptului că asigură distribuţia şi conexiunea cablurilor într-un mod eficient şi sigur. Mai trebuie subliniată importanţa siguranţei? Cu siguranţă conştientizezi pericolele aferente electricităţii, aşadar nu vom vorbi despre acestea. De aceea, este bine mai întâi să apelezi la un electrician în cazul în care aceste doze de derivaţie sunt ceva nou pentru tine.

Ce tipuri de doze de derivaţie există?

Pe piaţă, există mai multe tipuri de doze de derivaţie: aplicate, încastrate, etanşe şi modulare. Vom vorbi mai jos despre cele aplicate şi încastrate, deoarece sunt cele disponibile în magazinul online Sercom Electric.

Cert este că ambele tipuri de doze fac acelaşi lucru, însă modul de instalare diferă. Dozele de derivaţie aplicate sunt vizibile, fiind montate direct pe perete sau tavan. Acestea sunt comune în majoritatea locuinţelor sau spaţiilor comerciale, având în vedere că permit electricianului să intervină mai uşor asupra instalaţiei.

Cât despre exemplul dozei de derivaţie încastrate, aceasta este încastrată în pereţi, fiind ascunsă de tencuială. Este o opţiune estetică şi discretă, însă dacă este necesară o intervenţie profesională în cazul unei avarii, va trebui spart peretele. Aşadar, consideră avantajele şi beneficiile prezente în ambele cazuri pentru a face alegerea potrivită pentru tine. Desigur, îţi sugerăm şi să întrebi un electrician - această variantă nu va da niciodată greş.

Cum se montează?

Ai intenţia să-ţi montezi propria doză de derivaţie şi nu eşti familiarizat cu procedurile care trebuie urmate? De ce să nu apelezi la un electrician şi să scapi de griji?

Cât despre montarea în sine, este o procedură care pare simplă (deşi nu este). Începe prin planificarea şi pregătirea spaţiului unde urmează să fie instalată o doză de derivaţie. Mai apoi, electricianul va conecta cablurile iar mai apoi le va izola. La final, se pune capacul.

Puţin despre Sercom Electric, magazinul online

Acest magazin online este dedicat nu doar electricienilor. Deşi în acest magazin online găseşti, în principal, diferite produse destinate instalaţiilor electrice, aici vei găsi o gamă diversă de produse uzuale pe care le folosim cu toţii, cum ar fi prelungitoarele, corpuri de iluminat sau scule şi unelte folositoare în orice casă. Toate produsele disponibile sunt calitative, care îţi vor asigura o bună funcţionare a instalaţiilor electrice.

Aşadar, alege Sercom Electric! Comandă acum online.

Contact:

0753 234 068

online@sercomelectric.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.