Un şarpe a pătruns în interiorul unui autoturism, la Băile Herculane, judeţul Caraş-Severin, fiind scos de acolo de jandarmi, care au eliberat reptila în mediul său natural. Tot luni, jandarmii din judeţul Constanţa au intervenit pentru îndepărtarea unui şarpe din peretele unei case.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Jandarmii montani din cadrul Postului Băile Herculane au intervenit astăzi (luni - n.r.), în urma unui apel de urgenţă la 112, prin care s-a solicitat ajutorul pentru îndepărtarea unui şarpe care a pătruns într-un autoturism. În urma sesizării, echipajul de intervenţie a ajuns imediat la faţa locului şi a reuşit să extragă şarpele în siguranţă. Ulterior, reptila a fost eliberată în mediul său natural, fără a prezenta niciun pericol pentru cetăţeni”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Caraş-Severin.

Tot luni, jandarmii constănţeni au răspuns unui apel la numărul unic de urgenţă 112, care semnala prezenţa unui şarpe într-un perete de rigips al unei case din localitatea Ivrinezu.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Echipajul de intervenţie al jandarmeriei a ajuns de urgenţă acolo şi a reuşit să extragă şarpele din peretele în care se instalase. Ulterior, reptila a fost eliberată în mediul său natural.

Jandarmii au făcut şi unele recomandări celor care întâlnesc şerpi sau alte animale sălbatice.

”Recomandăm cetăţenilor să solicite sprijinul jandarmilor în astfel de situaţii şi să nu încerce să intervină singuri. Manipularea necorespunzătoare a şerpilor sau a altor animale sălbatice poate duce la incidente neplăcute. Pentru urgenţe similare sau alte situaţii ce necesită ajutorul nostru, vă rugăm să apelaţi numărul de urgenţă 112”, au transmis aceştia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.