Portarul Silviu Lung Jr. a semnat cu Politehnica Iaşi a anunţat, duminică, gruparea din Superliga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Portarul, născut la Craiova pe data de 4 iunie 1989, a evoluat ultima oară în Arabia Saudită, la Al-Raed. Acesta a început fotbalul la Universitatea Craiova, echipă pentru care a evoluat şi la nivel de seniori, până în anul 2011. Silviu Lung Junior a mai evoluat la Astra Giurgiu, de unde a plecat în Turcia, la Kayserispor, unde a jucat până în vara anului 2022, când a plecat în Arabia Saudită.

Silviu Lung Junior a reuşit să se impună ca titular la toate echipele la care a evoluat în carieră, bifând 218 prezenţe în Liga 1, 125 de prezenţe în primul eşalon fotbalistic al Turciei şi 27 în cel al Arabiei Saudite.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Totodată, Silviu Lung Junior are experienţă importantă şi în cupele europene, unde a evoluat în 36 de partide. Portarul a bifat şi trei prezenţe în echipa naţională a României dar şi 19 la selecţionata U21.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.