Clubul OGC Nice îşi sfătuieşte fanii să nu facă deplasarea în Republica Moldova, la Chişinău, pentru meciul cu Sheriff, din prima manşă a optimilor Conference League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Contextul pare a fi cel puţin defavorabil. S-a raportat clubului un risc de securitate latent şi imprevizibil. În opinia Direcţiei Naţionale de Luptă împotriva Huliganismului, situaţia actuală nu permite să luăm în calcul cu calm deplasarea suporterilor noştri”, a precizat Nice.

Clubul aminteşte, pe de altă parte, şi de faptul că autorităţile franceze recomandă din iulie 2022 să se evite deplasările în Transnistria.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

“În lumina acestor lucruri, OGC Nice trebuie să aibă o atitudine responsabilă. Cu regret, le recomandăm suporterilor să nu meargă în Moldova pentru a susţine echipa”, a adăugat Nice.

Meciul Sheriff Tiraspol – Nice se va disputa joi, 9 martie, de la ora 19.45, în prima manşă a optimilor Conference League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.