Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a afirmat, vineri, la evenimentul de lansare a candidaţilor liberali din judeţul Mureş, că instituţiile de evaluare din Europa şi America dau România ca fiind a doua cea mai mare putere economică din estul Europei. El a vorbit şi despre păstrarea liniei doctrinare a partidului, a liniei ideologice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din toate datele statistice, nu ale noastre, ci ale instituţiilor de evaluare şi din Europa, şi din America, vorbim şi de Eurostat, şi de Banca Mondială, şi de Universitatea Harvard, dau România ca fiind ţara care a avut cea mai dinamică creştere economică, 800%, dau România ca fiind a doua cea mai mare putere economică din estul Europei, nu o spunem noi, o spun alţii, dau România ca având o creştere a Produsului Intern Brut pe cap de locuitor raportat la paritatea puterii de cumpărare, de la puţin peste 40% în 2007, la 78% la sfârşitul anului trecut, în 2023, şi o perspectivă de atingere a 90% în anul 2030”, a declarat Nicolae Ciucă, la evenimentul de vineri de lansare a candidaţilor PNL din judeţul Mureş.

„Am trecut prin momente complicate, prin crize succesive, suprapuse, care au căpătat şi anvergură, şi complexitate, şi vedem ce se întâmplă în lume, dar cel mai teamă, după cum puteţi vedea, ne e teamă că se şubrezeşte democraţia şi că ne sunt atacate valorile”, a continuat preşedintele Senatului şi liderul liberalilor.

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

„Păi să le apărăm! Să le apărăm, păstrându-ne linia doctrinară, păstrându-ne linia ideologică şi vorbind despre ceea ce credem noi că reprezentăm din punct de vedere al setului de valori cu care ne identificăm şi setului de valori pe care le promovăm”, a mai spus Ciucă.

Liderul liberalilor a adăugat că „PNL e un partid democratic, e partidul care se identifică cu istoria modernă a României şi nu spun vorbe mari”.

„PNL s-a aflat la conducerea României în cele mai importante momente ale istoriei noastre de după Mica Unire. Se află şi azi, s-a aflat şi în zilele noastre când ne-am aflat în momente complicate, cu crize suprapuse şi vedem ce se întâmplă în lume”, a conchis preşedintele Partidului Naţional Liberal.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.