Ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila a anunţat, vineri la Iaşi, că sunt făcute pregătiri pentru primirea mai multor copii palestinieni care vor fi trataţi în spitalele din ţara noastră, după ce au fost răniţi în atacurile armatei israeliene din Fâşia Gaza.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„E vorba despre mecanismul de protecţie european. Noi am primit, vor fi cei de la Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă care se ocupă de transport. Noi ne pregătim pentru tratarea în funcţie de patologie. Avem deja o astfel de listă, spitalele de pediatrie din Bucureşti pentru cei cu multitraumă, spitalul Grigore Alexandrescu şi eventual Marie Curie. Pentru cei oncologici probabil că la Institutul Clinic Fundeni. Nu pot să vă dau o dată certă, dar într-un viitor foarte, foarte apropiat”, a explicat Alexandru Rafila, întrebat câţi copii vor fi aduşi din Palestina pentru a fi trataţi în unităţile medicale din ţara noastră, care este procedura şi cin plăteşte pentru acest lucru, vineri la Iaşi.

 

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.