Nicolae Constantin, antrenorul echipei Petrolul Ploieşti, s-a declarat surprins de evoluţia elevilor lui în înfrângerea suferită sâmbătă, la Mioveni, scor 0-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Noi ne-am crezut învingători încă înainte de începerea meciului. O parte din vină o port şi eu. E o victorie meritată a Mioveniului. Sunt surprins neplăcut de evoluţia noastră, pentru că nimic din ceea ce am lucrat nu s-a aplicat pe teren.

Am crezut că putem trece peste absenţele pe care le aveam, dar se pare că nu am reuşit să suplinim lipsa jucătorilor accidentaţi.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La Moldoveanu nu am văzut faza, dar din moment ce avem VAR şi nu s-a dat penalti, înseamnă că nu a fost. Despre play-off nu aş vrea să vorbesc. Noi pierdem la ultima clasată şi ne gândim la play-off?”, a declarat Nae Constantin.

Echipa CS Mioveni, ultima clasată în Superligă, a învins sâmbătă, pe teren propriu, formaţia Petrolul Ploieşti, scor 1-0, în etapa a 22-a din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.