Simona Halep a declarat, după victoria obţinută în faţa americancei Cori Gauff la Indian Wells, că este mulţumită de faptul că a fost calmă pe teren şi a precizat că lucrează în acest sens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"(n.r. - cum se simte după ce dragostea şi zgomotul s-au întors în paradisul tenisului) Este grozav să fiu din nou aici, e o atmosferă extraordinară ori de câte ori joc şi vreau să le mulţumesc tuturor că au venit. E întotdeauna o plăcere că mă susţin când joc aici. Sunt fericită că pot vorbi cu voi (n.r. - cu spectatorii), în această seară. (n.r. - despre jocul afectat de vânt) Nu e uşor să găseşti ritmul pe vânt. Dintr-o parte trebuie să joci un tenis, de pe partea cealaltă trebuie să joci un tenis diferit. A fost greu să ajustez, dar ştiam că pot juca un tenis bun pe vânt, când eram copil jucam bine împotriva adversarelor care lovesc puternic. Azi, a fost aceeaşi situaţie, e important să te ajustezi întotdeauna şi să încerci să câştigi, fără să conteze cum joci, e important să câştigi. (n.r. - ce a mulţumit-o) Că am fost calmă pe teren, nu am vorbit prea mult, lucrez la asta, am am simţit atmosfera în care am avut plăcerea să joc aici. Vă mulţumesc încă o dată şi să ne vedem în turul următor", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 24, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de categorie WTA 1.000 de la Indian Wells, după ce a învins-o, cu scorul de 6-3, 6-4, pe jucătoarea americană Cori Gauff, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16. Halep va juca în optimi cu Sorana Cîrstea.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Învingătoarea va evolua în optimi cu Sorana Cîrstea, locul 27 WTA şi cap de serie numărul 26. Cele două românce s-au mai întâlnit de trei ori până acum, dar cele mai recente partide sunt din 2010. Cîrstea conduce cu 2-1, după victorii la Cincinnati, în calificări, 6-2, 6-4, în 2010, şi la Bucureşti, în sferturile unui turneu ITF din 2008, scor 3-6, 6-3, 6-1. Tot în 2010, Halep s-a impus în optimile de finală ale turneului de la Marbella, scor 6-4, 7-6 (4).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.