Piesa „Wonderwall” a grupului Oasis a depăşit pragul de un miliard de accesări pe platforma Spotify odată cu a 25-a aniversare, potrivit NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Single-ul lansat în 1995, clasat pe locul al doilea în topul britanic, este primul cântec din anii 1990 care reuşeşte performanţa pe Spotify.

La împlinirea a 25 de ani de la apariţia discului pe care este inclus, „(What’s The Story) Morning Glory?”, a fost lansat un pachet în format vinil al albumului.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Acum, acesta se află pe locul al treilea în topul britanic al albumelor şi pe primul în cel al albumelor vinil.

La finalul lunii august 2020, „Wonderwall” a fost desemnat cel mai bine vândut cântec britpop al anilor 1990. Până în prezent, piesa a fost vândută în mai mult de 1,4 milioane de copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.