Liverpool a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa de liga a treia Shrewsbury Town, într-un meci rejucat din 16-imile de finală ale Cupei Angliei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gazdele s-au impus după un autogol marcat de Ro-Shaun Williams, în minutul 75.

Liverpool a aliniat o echipă de juniori, cu o medie de 19 ani şi 102 zile, cea mai mică din istoria clubului, în acest meci, titularii fiind menajaţi. Nici antrenorul Jurgen Klopp nu a fost pe banca de rezerve, locul lui find luat de Neil Crtichley, tehnicianul echipei under 23.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Trei jucători, Adam Lewis, Jake Cain şi Liam Millar, au debutat la profesionişti, în acest meci.

În prima partidă, scorul a fost 2-2, după ce Shrewsbury a fost condusă cu 2-0.

În optimi, Liverpool va evolua cu Chelsea.

Într-un alt meci rejucat, Reading, cu George Puşcaş titular, dar schimbat după 45 de minute, a trecut, în deplasare, de Cardiff City, după loviturile de departajare. După 90 de minute scorul a fost 2-2, după 120, 3-3, iar la penaltiuri oaspeţii s-au impus, cu 4-1.

În acelaşi mod, Birmingham a trecut, acasă, de Coventry. După 90 de minute a fost 1-1, 2-2, după 120 şi 2-1, la lovituri de departajare.

Newcastle a avut nevoie de prelungiri pentru a învinge, în deplasare, pe Oxford United, 2-2, după 90 de minute, 3-2, după prelungiri.

Derby County a învins, în 90 de minute, echipa Northampton, cu 4-2.

Toate aceste partide au fost rejucări după rezultatele de egalitate înregistrate în 16-imi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.