Cântăreaţa americană Nicki Minaj a fost arestată pe un aeroport din Olanda cu câteva ore înainte de a susţine un concert la Co-op Live din Manchester, relatează skynews.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a fost reţinută pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, fiind suspectată de posesie de droguri uşoare.

Minaj a postat o serie de mesaje pe site-ul de socializare X - inclusiv un mesaj în care a scris "au spus că au găsit iarbă".

De asemenea, ea a afirmat că "mi-au luat bagajele fără consimţământ" şi că "încearcă să mă ţină departe de MANCHESTER".

Mesajele au inclus şi unul în care a scris: "Acesta este Amsterdam, apropo, unde iarba este legală".

Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)

 

De asemenea, vedeta a filmat ceea ce părea a fi un funcţionar de la aeroport care îi cerea să îi fie verificate bagajele.

Minaj a scris ulterior: "Este un zbor de 45 de minute până la o oră. Aşa că probabil că încearcă să tragă de timp de aproximativ 4 ore".

Şi a adăugat: "Acum mi-au spus că trebuie să merg undeva la 5 minute pentru a da o declaraţie despre securitatea mea la secţia de poliţie".

Întrebat despre Minaj, Robert van Kapel, un purtător de cuvânt al Royal Netherlands Marechaussee, a declarat pentru reţeaua parteneră a Sky News, NBC News: "Putem confirma că am arestat o femeie americană în vârstă de 41 de ani pe aeroportul Schiphol din cauza posesiei de droguri uşoare".

Nu este clar dacă spectacolul lui Minaj la Co-op Live a fost afectat.

O postare pe contul X al locaţiei a spus la scurt timp după ora 17.15: "Vă rugăm să reţineţi că uşile de intrare generală şi premium pentru spectacolul din această seară al lui Nicki Minaj se vor deschide acum la ora 19:00".

Arena Co-op Live din Manchester - cel mai mare loc de divertisment acoperit din Marea Britanie - a fost în sfârşit deschisă la începutul acestei luni, după ce a fost afectată de o serie de probleme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.