Un băiat de opt ani a fost rănit, sâmbătă, în timp ce încerca să hrănească un urs pe care familia sa l-a văzut pe marginea unui drum din judeţul Argeş, în zona barajului Vidraru. Copilul a fost zgâriat de animal la una dintre mâini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incidentul s-a produs în comuna argeşeană Albeşti, în zona barajului Vidraru, unde o familie care circula într-un autoturism a oprit pe marginea drumului, după ce a observat un urs. Un copil de opt ani a încercat să hrănească animalul, din maşină, moment în care ursul l-a zgâriat. Părinţii copilului au plecat mai departe, iar pe drum, în zona localităţi Valea Iaşiului, părinţii s-au întâlnit cu o ambulanţă căreia i-au făcut semnal, tot atunci aceştia sunând la 112. 
 
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
Un echipaj medical a intervenit, a monitorizat copilul şi i-a acordat primul ajutor, el nefiind dus la spital pentru că părinţii au susţinut că vor merge cu el la un spital din Capitală. 
 
Este al doilea astfel de incident produs în judeţul Argeş. În urmă cu o lună, o turistă britanică a fost rănită după ce a fost atacată de un urs în timp ce se afla în zona barajului Vidraru. Ursul a atacat-o pe femeia în vârstă de 72 de ani în momentul în care aceasta a vrut să îl fotografieze.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.