Simona Halep, aflată pe locul 1139 în clasamentul WTA, ratează ediţia din acest an a turneului de la Roland-Garros. Ea nu a primit wild card, iar directoarea turneului, Amelie Mauresmo, a explciat de ce, potrivit flashscore.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă Simona ar fi fost exonerată la apelul său la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, poate că am fi luat o altă decizie. Astăzi, ea nu a fost exonerată. Am simţit să favorizăm alte jucătoare şi sportive franceze, unele dintre ele mai tinere, în detrimentul Simonei, având în vedere tot ceea ce s-a întâmplat. Şi Caroline Wozniacki a făcut o solicitare. Acestea sunt alegeri foarte dificile. Ştii că vei dezamăgi oamenii şi asta este întotdeauna dificil", a declarat Mauresmo, potrivit Eurosport.fr.

Simona Halep a reenit în acest an după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj cu Roxadustat. Halep a primit iniţial o suspendare de patru ani, dar TAS a redus pedeapsa la nouă luni.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.