Altex România îşi continuă planurile de dezvoltare şi îşi extinde prezenţa prin deschiderea celui mai mare centru de produse electro-it, home confort şi servicii asociate, din judeţul Giurgiu, în complexul comercial Aurora Retail Park. Cu o suprafaţă comercială de 2,400 mp, acesta va oferi o varietate extinsă de produse, unele dintre ele în premieră în judeţul Giurgiu. Cu ocazia deschiderii, în perioada 23-29 mai 2024, clienţii vor beneficia de oferte speciale la numeroase produse în magazinul recent deschis.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Fiecare magazin Altex deschis va aduce locuitorilor cele mai performante standarde în retail. Fie că vorbim de primele zece oraşe ale ţării sau de cele cu un potenţial foarte mare de dezvoltare, obiectivul nostru este să oferim standarde europene în ceea ce priveşte accesibilitatea produselor şi a serviciilor conexe. Giurgiuvenii meritau un magazin ca cel deschis de noi în Aurora Retail Park şi ne aduce o satisfacţie enormă că am reuşit să-l lansăm.", a punctat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex, la evenimentul de inaugurare al Aurora Retail Park.

Împreună cu echipa Cometex, dezvoltatorul centrului comercial, am găsit soluţii pentru ca noul magazin să fie uşor accesibil atât din parcarea subterană, cât şi din cea supraterană. Totodată, magazinul urmează strategia de dezvoltare sustenabilă şi de reducere a amprentei de carbon, implementând un sistem de panouri fotovoltaice precum şi staţii de încărcare pentru utilizatorii de maşini electrice. În plus, au fost instalate display-uri digitale care îmbunătăţesc experienţa de cumpărături a clienţilor. Magazinul este dotat cu un sistem de etichetare electronică, care asigură o vizibilitate crescută a preţurilor la raft şi o schimbare rapidă şi conformă a acestora.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Programul de funcţionare va fi de luni până duminică între orele 9:00 şi 21:00. Cu ocazia deschiderii, până pe 29 mai 2024 toate achiziţiile efectuate exclusiv în magazinul Altex Aurora Retail Park, din Giurgiu, beneficiază de soluţii de finanţare cu aprobare pe loc cu o reducere de 50% la dobânda standard pentru creditele în magazin şi până la 30 de rate fără dobândă prin cardurile de credit ale băncilor partenere.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piaţa de retail din România, cu peste 135 de magazine deschise în ţară. În aproape trei decenii de la ȋnfiinţare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieţei de produse electronice, electrocasnice, IT&C şi multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex şi-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor şi soluţii de finanţare accesibile.

Serviciul de 2X diferenţa versus alte magazine online sau offline asigură clienţilor cel mai mic preţ din România.

Altex şi-a diversificat, de-a lungul timpului, şi serviciile, nu doar produsele. Pentru a-şi ajuta clienţii să aibă acces la finanţare, Altex a înfiinţat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluţii optime de finanţare la dobânzi scăzute, pentru achiziţia articolelor de pe website şi din reţeaua naţională de magazine. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.