Condusul este o activitate practicată de o mare parte dintre oameni, atât bărbaţi, cât şi femei, deoarece ne ajută să economisim timp prin faptul că ajungem mai repede în locurile unde ne dorim să mergem şi ne oferă un confort sporit. Totodată, condusul presupune multă atenţie din partea şoferului şi o maşină echipată corespunzător, care să fie capabilă să facă faţă drumurilor pe care le străbaţi şi să îţi ofere şi confortul menţionat anterior. Astfel, în articolul de faţă vor fi menţionate câteva lucruri special create pentru maşini, care au un grad de utilitate ridicat şi pe care merită să le foloseşti pentru autoturismul personal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată 3 lucruri gândite pentru maşini care îţi vor oferi diverse avantaje

1. Umeraş pentru scaunul auto

Pentru început este adus în vedere un accesoriu de maşină, ce se găseşte a fi deosebit de util. Mai exact, un umeraş auto, ce se prinde în câţiva paşi foarte simpli de tetieră. Acesta este gândit pentru a agăţa de el orice fel de geacă, sacou, cămaşă şi nu numai pentru a-ţi menţine hainele într-o stare impecabilă, fără cute nedorite. De asemenea, acest umeraş auto nu te deranjează în niciun fel în momentul în care conduci, însă îţi păstrează haina în condiţii foarte bune şi nici nu riscă să alunece de pe el. Aşa că renunţă să îţi mai arunci geaca pe scaunul din spate, riscând să o şifonezi, ci apelează la un umeraş auto şi vei vedea că este deosebit de folositor. În plus, este un produs accesibil şi ai posibilitatea să găseşti diverse modele pe piaţă.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

2. Anvelope all season

Anvelopele nu sunt elemente facultative, ci sunt absolut necesare, lucru pe care orice şofer îl cunoaşte. De asemenea, un alt aspect bine cunoscut este că pentru un an ai nevoie de un set de anvelope de iarnă şi unul de vară, însă cum ar fi dacă nu ar mai trebuie să schimbi cauciucurile între sezoane? Cu siguranţă sună bine, căci este o sarcină în plus pentru care trebuie să îţi faci timp. Ei bine, cu ajutorul unor cauciucuri all season de pe janta.ro nu mai este necesar să le înlocuieşti când începe un nou sezon, ci poţi să le foloseşti pe parcursul întregului an. Acestea îţi oferă stabilitate şi siguranţă pe parcursul celor 4 anotimpuri, reuşind să ofere tracţiune bună în diferite condiţii. Cauciucurile all season vin cu avantaje considerabile, fiind o soluţie versatilă pentru orice maşină.

3. Plăcuţă pentru numărul de telefon

Se poate întâmpla destul de des să fii nevoit să parchezi în locuri unde ştii că ai putea deranja un alt şofer, caz în care este necesar să laşi numărul de telefon personal pe autoturism, pentru a putea fi contactat dacă este nevoie să îţi muţi maşina. Majoritatea oamenilor îşi notează numărul pe o foaie şi o lasă în bordul maşinii, însă acest lucru poate fi problematic uneori, deoarece există şansa ca cel ce doreşte să te contacteze să nu înţeleagă ce cifre ai scris sau să nu ai întotdeauna la îndemână o bucată de foaie şi un pix pentru a nota. Motiv pentru care un suport de maşină pentru numărul de mobil este incredibil de util. Suportul este prevăzut cu cifre de la 0 la 9, pentru a-ţi forma numărul de telefon, poate fi montat pe bord cu ajutorul a 2 benzi dublu adezive şi poate fi închis atunci când nu îl utilizezi pentru a nu fi vizibil numărul.

Aşadar, ocupă-te ca autoturismul tău să fie echipat exact aşa cum trebuie, cu toate piesele absolut necesare şi cu accesoriile utile pentru tine, căci în acest mod te vei putea bucura de siguranţă şi confort.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.