Actorul american Tom Cruise a anunţat că tilul continuării filmului ”Top Gun”, care se află în pregătire la Hollywood, este ”Top Gun: Maverick”, potrivit NME.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starul în vârstă de 54 de ani a interpretat rolul Pete ”Maverick” Mitchell în filmul ”Top Gun” din 1986, regizat de Tony Scott.

Actorul a făcut anunţul în timpul unui interviu acordat Access Hollywood. El a explicat că, stilistic, noul proiect va fi la fel ca originalul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

”Vom avea aceeaşi coloană sonoră, realizată de compozitorul Harold Faltermeyer. Vor exista maşinării mari şi rapide. Va fi un film despre competiţie, ca primul...dar cu un Maverick care a progresat”, a spus Cruise, care nu a dat detalii privind distribuţia filmului.

La finalul lunii mai, actorul a confirmat că va exista o continuare a celebrului ”Top Gun” şi a spus că filmările vor începe, cel mai probabil, anul viitor.

Filmul ”Top Gun” a fost regizat de Tony Scott - care a murit în 2012 - şi i-a mai avut în distribuţie pe actorii Kelly McGillis, Val Kilmer, Anthony Edwards şi Tom Skerritt.

Tom Cruise a interpretat rolul unui tânăr pilot de avion, care se îndrăgosteşte de instructorul de zbor Charlie Blackwood, interpretată de Kelly McGillis. 

Tom Cruise, născut pe 3 iulie 1962, este actor, producător şi regizor american. După ce a interpretat câteva roluri secundare, a jucat primul rol principal important în drama cu accente comice ”Risky Business”, în 1983. A devenit celebru după rolul principal din ”Top Gun” (1986), care l-a transformat într-un star internaţional. De atunci, actorul american a jucat în multe filme de succes, precum ”Rain Man”, ”Născut pe 4 iulie/ Born on the Fourth of July”, ”Oameni de onoare/ A Few Good Men”, ”Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor”, ”Jerry Maguire” şi cele cinci lungmetraje din seria ”Misiune: Imposibilă”. A fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar şi de şapte ori la Globul de Aur - câştigând acest trofeu de trei ori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.