Deputatul George Ionescu, fost membru al PNL şi unul dintre liderii Forţei Dreptei, afirmă că are informaţii din interiorul PNL conform cărora Iulian Dumitrescu a condiţionat demisia din funcţiile deţinute în partid de aducerea la şefia PNL Prahova a senatorului Ciprian Pandea, care conduce PNL Călăraşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Şi-a dat demisia din funcţia de prim-vicepreşedinte şi preşedinte al PNL Prahova într-o conjunctură – am aflat-o de la colegii din PNL – într-o conjunctură simplă: a negociat ca în judeţul Prahova să vină preşedintele Biroului Permanent Judeţean Călăraşi, senatorul Pandea. E venit din PSD, taică-su a fost sau este primar PSD. Tot un aranjament a lui Dumitrescu, asta a fost condiţia ”, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Ploieşti, deputatul George Ionescu.

Acesta spune că senatorul Ciprian Pandea ”nu are prea multe recomandări de om corect”, admiţând că, deşi PNL este adversar politic al Forţei Dreptei, în PNL sunt destui oameni capabili să conducă filiala judeţeană, oameni despre care spune că Iulian Dumitrescu i-a ”tras pe dreapta”.

”Nu văd de ce ar aduce conducerea PNL-ului un expat, mai ales că nici ăsta nu are prea multe recomandări de om corect, când aci, în judeţul Prahova, eu cred că sunt destul de mulţi oameni în Partidul Naţional Liberal care ar putea să conducă partidul şi ă o facă destul de bine, oameni corecţi, oameni care au fost traşi pe dreapta pentru simplul, fapt că nu au acceptat ceea ce ace Dumitrescu chiar dacă suntem opozanţii, sunt destul de mulţi oameni în PNL care ar putea să facă cinste aceste funcţii”, a mai afirmat George Ionescu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.