Primarul municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, îi acuză pe membrii PNL şi pe cei ai USR din Consiliul Local Ploieşti de faptul că se opun unor investiţii în reabilitarea străzilor, dar şi organizării unor evenimente precum Zilele Oraşului Ploieşti, pe motiv că astfel de acţiuni ar reprezenta ”campanie electorală”. ”Logica este: nu contează cum votăm noi, că oricum lumea dă vina pe primar”, afirmă primarul Ploieştiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Toată lumea ştie că în momentul în care ieşi din iarnă apar problemele legate de ce înseamnă deszăpezire, de folosirea de sare şi trebuie să intervii. Am propus în Consiliul Local acordarea a 17 milioane de lei pentru reparaţii şi întreţinere tramă stradală. Vine PNL-USR, aceeaşi mizerie şi povesteşte că e cazul să rămână doar cinci. Aşa s-a votat, aşa să le răspundă ploieştenilor!”, a afirmat primarul municipiului Ploieşti, marţi, într-o conferinţă de presă.

Acesta îi acuză pe consilierii liberali şi pe cei ai USR şi de faptul că au votat ”alocarea a zero lei” pentru organizarea în acest an a Zilelor Oraşului Ploieşti.

”S-a scăpat la un moment dat, cu om şedinţă înainte, domnul lider de grup Marcu (Valentin Marcu, liderul grupului consilierilor PNL din Consiliul Local Ploieşti  - n.r.), un abonat la banii publici de la Conpet, s-a scăpat spunând: dom-le, asta e campanie electorală!. Dacă se asfaltează străzile în an electoral este campanie electorală, dacă să furnizezi căldură, cea mai ieftină din ţară, în an electoral, dacă să sărbătoreşti ziua oraşului este campanie electorală, să mă ierte Dumnezeu. Vă reamintesc că în dezbaterile de ieri, din Consiliul Local s-a hotărât că trebuie să avem zero lei pentru Zilele Ploieştiului. Practic este aceeaşi reţetă făcută de aceşti bufoni care nu trebuie să mai existe în viaţa publică la nivelul deciziei”, a adăugat Andrei Volosevici.

Acesta a arătat că nici de 1 decembrie nu au fost alocate fonduri pentru festivităţile dedicate Zilei Naţionale.

”Logica este, de mai bine de doi ani e zile – şi am început să mă satur de ea şi vreau să vorbesc despre ea – logica este: nu contează cum votăm noi, că oricum lumea dă vina pe primar!”, mai spune Andrei Volosevici.

El dă vina pentru această situaţie, pe de o parte, pe Iulian Dumitrescu, fost preşedinte al PNL Prahova, anchetat de DNA pentru luare de mită şi pe Roberta Anastase, senator PNL, pe care Volosevici o critică spunând că toată viaţa sa a avut doar un loc de muncă, acela de parlamentar.

Totodată, Andrei Volosevici, ales sub sigla PNL, îi consideră vinovaţi pe consilierii care se opun proiectelor de investiţii, ascultând recomandările primite de la partid. El i-a numit pe consilierii care se opun investiţiilor „bufoni care execută” ordinele primite de la partid.

El a cerut angajaţilor din cadrul administraţiei locale ca pe site-ul Primăriei să facă publice numerele de telefon ale celor care se opun investiţiilor în oraş pentru ca aceştia să le explice alegătorilor care sunt motivele care stau la baza voturilor lor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.