O rachetă balistică rusă a lovit miercuri seara târziu portul ucrainean Odesa, rănind cel puţin 13 persoane şi declanşând un incendiu de proporţii, a declarat guvernatorul regional Oleh Kiper pe Telegram, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Imagini şi înregistrări video postate online arată flăcări la faţa locului şi nori mari de fum care se ridicau spre cer.

Potrivit presei, ar fi fost vizat un depozit al Nova Poşta, o mare companie poştală şi de curierat. O înregistrare video arată momentul impactului cu resturi care zboară în interiorul instalaţiei.

Odesa, cel mai mare port al Ucrainei de la Marea Neagră, situat în sudul ţării, în apropiere de România, este o ţintă frecventă a atacurilor ruseşti, iar în ultimele două zile rachete au lovit situri din oraş, provocând moartea a opt persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.