Preşedintele american Joe Biden a sosit la summitul extraordinar al NATO, la Bruxelles, unde a deschis împreună cu omologii săi prima reuniune la vârf de joi, în timp ce Occidentul încearcă să examineze cum să perturbe invazia rusă a Ucrainei, relatează CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biden participă la o reuniune de informare cu secretarul general al NATO Jens Stoltenberg şi la o poză de familie cu ceilalţi şedi de state şi de guverne.

El îi salută pe premierul britanic Boris Johnson, pe preşedinţii turc Recep Tayyip Erdoğan şi francez Emmanuel Macron, între alţii.

Liderii NATO au intrat la o reuniune care urmează să dureze mai multe ore, potrvit The Associated Press.

Secretarul general al NATO Jens Stoltenberg a deschis această reuniune anunţând că Alianţa Nord-Atlatincă este pregătit să crească costurile Rusiei, din cauza Războiului din Ucraina.

Preşedintele american participă joi la trei summituri - NATO, G7 şi UE.

Şeful statului american urmează să anunţe sancţiuni vizând lideri şi oligarhi ruşi în cadrul summitului NATO, a anunţat Casa Albă.

Guvernul său a acuzat miercuri, în mod oficial, armata rusă de crime de război în Ucraina.

Biden urmează  să discute despre ”eforturi de disuasiune şi de apărare în curs” la summitul NATO şi să reafirme angajamentul Washingtonului faţă de aliaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.