Actriţa Adina Şteţcu a fost selectată să participe la workshop-urile Sarajevo Talent Campus din cadrul Festivalului de Film de la Sarajevo, care are loc în perioada 12 - 20 august.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Timp de şapte zile, actriţa română va fi prezentă la cursuri şi evenimente de networking dedicate profesioniştilor din domeniu.

Sarajevo Talent Campus, organizat în colaborare cu Festivalul Internaţional de Film de la Berlin, este o platformă educativă şi creativă pentru tinerii profesionişti din lumea filmului şi este considerat cel mai prestigios program de formare din întreaga regiune.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

Festivalul de Film de la Sarajevo este unul dintre cele mai importante festivaluri de film din sud-estul Europei, care atrage anual peste 100.000 de cinefili şi proiectează sute de filme din peste 60 de ţări.

Cea de-a 22-a ediţie a festivalului va fi dedicată actorului Robert De Niro, căruia i se va acorda premiul pentru întreaga carieră.

Adina Şteţcu a absolvit Facultatea de Teatru în 2014 şi a urmat cursurile mai multor şcoli de profil. A jucat în producţii româneşti şi americane recunoscute în festivaluri internaţionale, precum Sundance Film Festival şi Toronto Film Festival. În 2014, ea a obţinut rolul principal feminin în filmul de acţiune american ”Mercenary: Absolution”, cu Steven Seagal în rol principal. În România, Adina Şteţcu a interpretat roluri în filme precum “Love Building“ (2013) şi “Alt Love Building“ (2015), Iulia Rugină, scurtmetrajul “Să mori de dragoste rănită“, de Iulia Rugină, şi “Palatul Pionerilor“, de Bobby Păunescu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.