Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a subliniat, sâmbătă, că Programul Naţional ”Anghel Saligny” este sută la sută liberal şi a apreciat că liberalii nu au cedat şantajului USR care a ameninţat şi a plecat de la guvernare aplaudându-se.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Programul de Dezvoltare Locală, Programul ”Anghel Saligny” este un program sută la sută liberal. PNL s-a încăpăţânat să dezvolte România, Partidul Naţional Liberal nu a cedat şantajului USR, chiar dacă au ameninţat şi au rupt un guvern, au ameninţat că pleacă şi au plecat de la guvernare, aplaudându-se singuri”, a declarat Lucian Bode, în judeţul Dolj, la Dăbuleni, unde a participat la lansarea candidaţilor PNL pentru alegerile locale.
Evenimente

25 iunie - Medika TV - Maratonul sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
 
Potrivit lui Bode, sunt 3.500 de proiecte la nivel naţional care au atras finanţare prin Programul ”Anghel Saligny”.
 
”Noi am rămas la guvernare, am promovat Programul ”Anghel Saligny” şi astăzi vorbim despre 3.500 de proiecte la nivel naţional, peste 40 de miliarde de lei, iar în Dolj vorbim de peste  140 de proiecte finanţate, a căror valoare depăşeşte 1,9 miliarde de lei. Acesta este Proiectul ”Anghel Saligny”, acesta este cel mai îndrăzneţ program de dezvoltare locală, promovat vreodată, în România, în ultimii 34 de ani şi este meritul PNL”, a precizat Bode.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.