Judoka González Montero Asley va deveni cetăţean român, după apariţia în Monitorul Oficial a Hotărârii de Guvern de miercuri. Montero Asley este vicecampion olimpic în 2012 şi este legitimat la CSM Oradea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul de HG se află pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri.

”În temeiul art. 108 din Constituţia României, republicată şi dispoziţiiilor art. 13 alin. 1 coroborat cu art. 8 din Legea nr 21/1991 - Legea cetăţeniei române, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Guvernul României adoptă următoarea hotărâre: Se acordă cetăţenia română domnului González Montero Asley, cetăţean cubanez, fiul lui Jorge Arturo şi Gisela de la Caridad, născut la data de 5 septembrie 1989 în localitatea Placetas, Villa Clara (...)”, se arată în HG de miercuri.

Legitimat la CSM Oradea, pentru care a câştigat Cupa României la categoria minus 100 kg, González Montero Asley a obţinut pentru ţara sa de origine medalia de argint la Jocurile Olimpice din 2012.

González Montero Asley va deveni cetăţean român după apariţia HG de miercuri în Monitorul Oficial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.