Forul european de baschet a anunţat gazdele turneelor preliminare din BCL, iar reprezentanta României, U Banca Transilvania Cluj, a fost repartizată în Grecia, între 13-17 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul turneului A se mai află echipele Fribourg Olympic (Elveţia), Peristeri (Grecia), AEK Larnaca (Cipru), Salon Vilpas (Finlanda), Split (Croaţia), iar meciurile se vor juca în Peristeri Indoor Hall ”Andreas Papandreou”.

U BT Cluj intră din sferturi, în 13 septembrie, cu finlandezii de la Salon Vilpas, iar în cealaltă partidă se duelează AEK Larnaca - Split. Câştigătoarele din sferturi vor întâlni, în 15 septembrie, în semifinale, pe Peristeri, respectiv pe Fribourg, iar în finala turneului A, programată în 17 septembrie, pentru singurul loc calificant în grupele BCL, se vor duela câştigătoarele din semifinale.

Celelalte trei turnee preliminare se vor desfăşura la Treviso (turneu B), Tallin (C) şi Sofia (D).

Dacă ratează grupele BCL, U BT Cluj are opţiunea de a continua în grupele FIBA Europe Cup.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.