The Mirror scrie că antrenorul Steve Bruce va fi demis, săptămâna viitoare, de la conducerea tehnică a echipei Newcastle United, după ce clubul englez a fost cumpărat de un fond de investiţii din Arabia Saudită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Steve Bruce, 60 de ani, este antrenorul al echipei Newcastle din iulie 2019, când l-a înlocuit pe Rafael Benitez, cu un contract pe trei sezoane.

Newcastle a început slab sezonul şi după şapte etape nu are nicio victorie, a înregistrat trei remize, fiind pe locul 19, penultimul, cu trei puncte. 

Graeme Jones, secundul lui Bruce, dar şi al lui Gareth Southgate la naţionala Angliei, în timpul Euro-2020, ar urma să fie antrenor interimar până la numirea unui principal.

Antonio Conte ş Roberto Mancini sunt pe lista noilor proprietari pentru postul de antrenor principal al echipei.

Săptămâna aceasta, Premier League a aprobat preluarea grupării Newcastle de Fondul Public saudit de Investiţii (PIF), după ce a primit "asigurări obligatorii din punct de vedere juridic" că statul saudit nu va controla clubul.

Prinţului moştenitor al coroanei Arabiei Saudite, Mohammed Bin Salman, conduce Fondul Public de Investiţii din Arabia Saudită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.