Trei partide s-au disputat miercuri, în etapa a VI-a a Ligii Naţionale, programată pe durata a două zile în Sala Polivalentă din Bucureşti. CSM Slatina şi Gloria Bistriţa nu pot participa din cauza testărilor pozitive din loturi, opt la Slatina şi 20 la Gloria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rezultatele înregistrate sunt: ACS Crişul - Activ Ploieşti 15-19, Dacia Mioveni - Gloria Buzău 18-24 şi Dunărea Brăila - Minaur Baia Mare 19-26.

Meciul dintre CSM Slatina şi CSM Bucureşti nu s-a mai jucat, după ce echipa din Slatina a anunţat opt testări pozitive în lot şi nu s-a prezentat, urmând să piardă cu 0-10.

Şi alte echipe au fost afectate de testările pozitive din loturi înaintea sau după turneul de la Sfântu Gheorghe, desfăşurat săptămâna trecută, între care cele mai multe cazuri au raportat SCM Râmnicu Vâlcea, Gloria Bistriţa şi Minaur Baia Mare. În prezent, Universitatea Cluj are opt cazuri în lot, şapte jucătoare şi antrenorul Alex Curescu, şi s-a prezentat la turneul de la Bucureşti cu lotul redus drastic.

Joi vor avea loc tot trei meciuri, după ce şi Gloria Bistriţa a anunţat că, având 20 de testări pozitive în lot, nu se poate prezenta la meciul cu SCM Râmnicu Vâlcea, pe care îl va pierde astfel cu 0-10. Se mai joacă Universitatea Cluj - HC Zalău, SCM Craiova - CSM Galaţi şi Măgura Cisnădie - Rapid Bucureşti.

Etapa a VI-a este ultima programată în acest an, Liga Naţională urmând să se întrerupă pentru participarea echipei naţionale la Campionatul European din Danemarca şi Norvegia (3-20 decembrie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.