Naţionalele de handbal feminin senioare şi tineret se vor reuni la Craiova, între 27 septembrie – 3 octombrie, pentru prima dată de la începutul pandemiei. Componenţa loturilor a fost anunţată sâmbătă de FR Handbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru lotul de senioare, antrenorul Bogdan Burcea a convocat 18 jucătoare, între care şi titularele Neagu, Pintea, Dedu, precum şi handbaliste mai tinere. Singura stranieră este portarul Iulia Dumanska, de la Podravka.

La tineret, antrenorul Dragoş Dobrescu va avea la dispoziţie 20 de jucătoare.

FR Handbal nu a oferit detalii despre stagiul comun al celor două representative. Cea de senioare are programate şi meciuri de verificare cu Serbia în intervalul reunirii.

Echipa de senioare se pregăteşte pentru participarea la Campionatul European din din acest an, între 3-20 decembrie, în Danemarca şi Norvegia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.