Echipa de polo CSM Oradea a anunţat, marţi, că nu se va prezenta la al doilea turneul al Superligii Naţionale, de la Braşov, după ce 12 teste la Covid-19 sunt pozitive. 11 jucători şi un membru al stafului tehnic vor intra în carantină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Personalul sportiv al echipei (jucători şi colectiv tehnic) a efectuat testul COVID-19 premergător participării la evenimentul programat a se desfăşura între 28 octombrie şi 1 noiembrie. Rezultatele acestui test au parvenit în cursul zilei de marţi. În total, s-au consemnat 12 rezultate pozitive în cadrul echipei, 11 aparţinând jucătorilor, iar unul este al unui component al colectivului tehnic. Invocând protecţia datelor personale nu vom dezvălui numele celor afectaţi”, a anunţat echipa orădeană.

Clubul a precizat că se supune instrucţiunilor DSP, iar cei afectaţi se află sub supraveghere medicală. De asemenea, pregătirile echipei au fost suspendate în perioada următoare.

Al doilea turneu al Superligii Naţionale începe miercuri, la Braşov. După primul turneu, Steaua Bucureşti este lider neînvins, cu 18 puncte, urmată de CSM Oradea, cu 15, şi Dinamo Bucureşti, cu 12 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.