Pablo Cortacero, reprezentantul acţionarului majoritar al FC Dinamo, Benel Internaţional, a anunţat că gruparea "alb-roşie" va face o plângere la FRF, LPF şi CCA după greşelile de arbitraj de la derbiul cu FCSB.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Astăzi sunt dezamăgit de erorile arbitrale care continuă să dăuneze lui Dinamo, de mâine vom lua măsuri şi vom face o plângere formală Ligii, Federaţiei, colegiului arbitrilor pentru a clarifica ce se întâmplă. Împreună vom fi mai puternici", a scris el pe Facebook.

Formaţia FCSB a învins echipa Dinamo, sâmbătă seară, pe Arena Naţională, scor 3-2 (2-2), într-un meci din etapa a şasea a Ligii I. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 75, când a fost eliminat Ismael Lopez Blanco. De la Dinamo a fost eliminat şi Răuţă, în minutul 90+1.

Au marcat Tănase ‘8, ’76 (penalti) şi Cristea ’17 pentru gazde, respectiv Borja Valle ’26 (penalti) şi Cristea ’42 (autogol) pentru Dinamo.

Clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare contestă penaltiul acordat FCSB de arbitrul Radu Petrescu. La acea fază, fundaşul dinamovist Isma Lopez a fost eliminat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.