Organizatorii Openului Australiei caută un nou hotel pentru ca jucătorii şi jucătoarele să stea în carantină înainte de începerea turneului, la 8 februarie. Vecinii hotelului rezervat iniţial ameninţă cu proceduri judiciare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit lequipe.fr, proprietarii apartamentelor din vecinătatea primului hotel au ameninţat că vor depune plângeri, temându-se pentru sănătatea lor dar acuzând şi faptul că nu au fost consultaţi.

Reprezentanta poliţiei statului Victoria, Lisa Neville, a declarat că a fost rezervat un alt hotel, care va fi confirmat "astăzi sau mâine".

Melbourne a fost epicentrul celui de-al doilea val de Covid-19 în Australia, iar patru noi cazuri au fost detectate marţi, dintre care unul într-un hotel rezervat pentru carantina călătorilor veniţi din străinătate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.